Lessen Padel Friesland

Wil je padel op de juiste manier leren spelen? Wil je beter leren omgaan met de ballen die van het glas afkomen? Wil je nog meer plezier uit het spel halen?
Neem dan les bij Padel Friesland. Trainer Rutger Haven geeft lessen aan alle leeftijden en alle niveaus. Meld je hier aan.

Padel lessen zijn zeer aan te raden voor het aanleren van de juiste basis van de relatief nieuwe sport padel. Tijdens de padel lessen leer je de karakteristieke slagen en tactiek van padel. Training is mogelijk voor beginners en gevorderden. De les wordt gegeven in een groep van maximaal 4 personen en duurt 1 uur. Ook privé lessen zijn mogelijk. De lessen zijn inclusief het gebruik van rackets en ballen

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en dan plannen we een proefles. Ik wil je graag laten ervaren hoe geweldig leuk padel is.

Er zijn verschillende les opties mogelijk:

Optie 1

Aantal personen: 4 personen
Duur: 1 uur
Weken: 8
Tarief: € 10,- per uur p.p.

Opgeven

Optie 2

Aantal personen: 2 personen
Duur: 1 uur
Weken: 8
Tarief: € 20,- per uur p.p.

Opgeven

Privé

Aantal personen: 1 persoon
Duur: 1 uur
Weken: Te bepalen
Tarief: € 40,- per uur p.p.

Opgeven

Clinics Padel Friesland

Ontdek de snelst groeiende sport in Nederland.

Bij Padel Friesland maak je in clinics kennis met de basisvaardigheden van de spectaculaire padel sport. Tijdens een clinic sta ik  voor je klaar om alle vragen te beantwoorden over het spel. Bij een clinic zijn padel rackets en padel ballen aanwezig.

Wil je ook een Clinic op maat?

Bij Padel Friesland kunnen wij op basis van jouw eisen en wensen een clinic voor een groep en/of persoon op maat maken.

Een clinic is aan te vragen vanaf 5 personen. In een uur leer je de basisbeginselen van padel kennen. Deze worden je bijgebracht door een gediplomeerde padel trainer.

Aanvragen

Heb je nog vragen over lessen en clinics?

Ik help je graag met leren van padel en met vragen over de padel lessen. Je kunt mij, Rutger, bereiken via info@padelfriesland.com of op 0652624374.