Reserveer een baan bij Padel Friesland

Let op:  Wanneer je padel rackets en/of ballen van Padel Friesland wilt gebruiken neem dan na dat je gereserveerd hebt tijdig contact op met Rutger Haven 06-52624374.

Hopelijk tot snel op de padelbaan!

Laden...
Beschikbaarheid

 

Baanhuur

Duur Piek Dal
  Maandag – Vrijdag 17:00-23:00

Zondag & Zaterdag 08:00-23:00

Maandag – Vrijdag 08:00-17:00

 

60 min € 24,- € 18,-
90 min € 36,- € 27,-
120 min € 48,- € 36,-
180 min € 60,- € 54,-

Heb je nog vragen? Of wil je een reeks afspraken maken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0652624374 of via de mail info@padelfriesland.com

Deze algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Hoe reserveer ik een baan bij Padel Friesland?

Stap 1 – Kies een padel dienst

Voor het voltooien van stap 1 kies je een locatie, de duur en een padelbaan

Bijvoorbeeld:

  • Locatie: Padel Friesland – Heerenveen
  • Duur: Baan 90 minuten
  • Baan: Padelbaan 2

Vervolgens kun je specifiek aangeven op welke datum, dagen en tijd je een baan wilt huren. Mocht je een baan willen huren later dan de aankomende week, dan kun je de datum wijzigen. Wijzig je hier niets dan krijg je de beschikbare tijden en banen voor de aankomende week te zien in stap 2.

Stap 2 – Selecteer een beschikbare tijd

Vervolgens worden op basis van je geselecteerde duur (in stap 1) de beschikbare tijdsblokken per dag weergegeven. Je kan een andere dag in de kalender selecteren voor een nieuw dagoverzicht.

Stap 3 – Persoonlijke details

Na je gekozen datum en tijd vragen wij een aantal persoonlijke details voor de verwerking van de reservering. Naam en E-mail zijn verplicht. Vul ook je telefoonnummer in zodat wij je snel kunnen bereiken bij onvoorziene zaken. Laat een bericht achter bij notities voor een specifieke melding betreft het huren van de baan.

Via inloggen worden je gegevens automatisch ingevuld.

Stap 4 – Betaling van de baanreservering

Als je in het bezit bent van een kortingscode dan kun je in stap 4 deze kortingscode invoeren en toepassen. Indien de kortingscode geldig is dan wordt de prijs automatisch aangepast.

Om je reservering te bevestigen moet je de betaling voltooien via de iDeal betaalmethode.

Stap 5 – Bevestiging van de reservering

Wanneer de betaling voldaan is, ontvang je een bevestiging per e-mail en wordt het boekingsnummer in stap 5 weergegeven.